Acompanyament personal

​Et proposo:

  • Generar relacions respectuoses, creatives i facilitadores

  • Prendre decisions sostenibles i integradores, d’acord amb els teus valors i interessos i alineades amb el teu sentir

  • Veure’t i pensar-te des de la possiblitat i potencial creatiu i a mirar els altres amb les mateixes ulleres

  • Entendre el conflicte com a oportunitat de moviment creatiu

  • Trobar un encaix harmònic, saludable i apoderat dins els sistemes dels que formes part

Un espai segur en el que aturar-te per a escoltar-te i donar l'oportunitat de ser qui vols ser

Coaching per a la vida

​El coaching és un procés a través del qual t'ajudaré a prendre consciència i a agafar les regnes cap a una vida més plena i satisfactòria.

 

Potenciarem l'auto-observació i la presa de consciència per generar noves mirades i oportunitats, tot desenvolupant la intel·ligència corporal, emocional i sistèmica, i treballarem per a passar a l'acció. Així podràs consolidar la transformació desitjada.

 

T'acompanyaré perquè puguis definir uns objectius clars i realitzables d'acord amb els teus valors i perquè puguis deslliurar-te de les creences i judicis que et limiten i t'impedeixen assolir-los.

 

Totes les persones som potencialment plenes, creatives i amb recursos i, des d'aquest reconeixement, el coaching t'ajudarà a treure tot el potencial que hi ha en tu.

Com treballem?

 

El coaching és un procés que necessita una certa continuïtat. No hi ha receptes, però amb un treball continuat els processos acostumen a durar entre 6 i 10 sessions. 

 

Entenem que cal integrar i aliniar l'aprenentatge en 3 dominis: la ment, el cos i l'emoció. Tots 3 es troben absolutament vinculats i des del coaching treballem per assolir una coherència entre aquests elements.

 

El més important que cal entendre sobre la metodologia del coaching és que posa el respecte i la responsabilitat de la persona en el centre del treball. Això vol dir que seràs tu qui marcaràs el ritme del treball, fixaràs els objectius a treballar i decidiràs en cada moment si vols o no entrar en les eines o propostes que el coach posarà al teu servei.

 

El coaching és una dança en la que seràs tu qui portarà el ritme i la direcció.

 

Balles?

TESTIMONI

— Laura Mencía

“El procés amb la Laura m'ha servit per ordenar prioritats i sentir el meu poder sobre els diferents aspectes de la meva vida. m'ha ajudat a sentir-me més lliure i valenta per a prendre decisions.”