Follow Me

July 15, 2016

La comunicació és allò que configura les nostres relacions i allò que ens configura a nosaltres mateixos/es. Les converses que mantenim però també les que no mantenim amb nosaltres mateixos/es i amb els altres defineixen la nostra manera de viure. És per això que amb aquest post ens hem volgut aturar a reflexionar sobre com és la nostra comunicació en el dia a dia.

Quina mena de converses tenim? Som capaços de comunicar amb efectivitat allò que volem? Sabem demanar? Sabem oferir? Sabem escoltar? Ens sentim escoltats?

En aquest primer post ens aturarem en l’escolta com a eina essencial de comunicació. I és que escoltar sembla una pràctica senzilla, és quelcom que tots/es fem moltes vegades al dia. Però, ens hem parat a pensar com escoltem? Quina grau d’atenció oferim? Amb quines parts del nostre cos escoltem? Quin espai de comunicació i obertura oferim als altres? Quin espai de confiança?

Una escolta plena, activa i creativa és aquella que es practica des de l’ara i aquí. És un acte d’entr...

July 1, 2016

Amb la calor de l'estiu arriba la nova web de CreativaMent, espai per al desenvolupament personal i col·lectiu.

Per què CreativaMent? Doncs perquè és creativament que vull viure, acompanyar-vos i compartir espais amb vosaltres; perquè m'impulsa treballar per retrobar la creativitat que hi ha en tots i cadascun de nosaltres; perquè confio en la creativitat que junts podem desplegar i en el seu potencial transformador. Perquè és experimentant, innovant, jugant, arriscant...que aprendrem coses diferents.

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Featured Posts

Moure la vida des del cos

March 8, 2018

1/8
Please reload

Archive
Please reload

Blog

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now