Presència, escolta, atenció

September 3, 2017

Escoltar el cos per a mantenir l’equilibri; conèixer-ne els límits; sostenir l’energia.

Escoltar l’emoció per a gestionar la perseverança i la resistència, vèncer les pors, reconèixer la imprudèncPia, acceptar la frustració, sostenir l’entusiasme, projectar la ràbia cap a l’esforç.

Escoltar el pensament per a mantenir-se lúcid i flexible per a entomar el que vingui amb lleugeresa i agilitat sense perdre de vista l’objectiu.

Escoltar el cos, l‘emoció i els pensaments de qui tinc a prop per a equilibrar, compensar, reforçar, sostenir, acompanyar.

Escoltar el batec del grup per a fondre’m en un conjunt harmònic, orgànic, íntegre, entregat a un somni col·lectiu, capaç de mostrar la gran bellesa de l’ésser humà.

_______________________________________________________________________________________

 

Presencia, escucha, atención

 

Escuchar el cuerpo para mantener el equilibrio; conocer sus límites; sostener la energía.

Escuchar la emoción para gestionar la perseverancia y la resistencia, vencer los miedos, reconocer la imprudencia, aceptar la frustración, sostener el entusiasmo, proyectar la rabia hacia el esfuerzo.

Escuchar el pensamiento para mantenerse lúcido y flexible para recibir lo que venga con levedad y agilidad sin perder de vista el objetivo.

Escuchar el cuerpo, la emoción y los pensamientos de quien tengo cerca, para equilibrar, compensar, reforzar, sostener, acompañar.

Escuchar el latido del grupo para fundirme en un conjunto armónico, orgánico, íntegro, entregado a un sueño colectivo, capaz de mostrar la gran belleza del ser humano.

Please reload

Blog

Featured Posts

Moure la vida des del cos

March 8, 2018

1/8
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now